Të interesuar për vizë amerikane ? Ambasada i jep përgjigje pyetjeve tuaja

Aug 17, 2017

Ambasada amerikane ditën e sotme me anë të një statusi në faqen e saj zyrtare në “Facebook” i ka kërkuar të gjithë përsonave që kanë pyetje në lidhje më vizat e sidomos ata që iu është refuzuar viza, të pyesin për çdo paqartësi.
Statusi i plotë
“Aplikuesit tanë shpesh mbeten të zhgënjyer kur u refuzohet viza. Ne i marrim vendimet tona bazuar tek Akti i Imigracionit dhe Nënshtetësisë dhe ligji është shumë i rreptë ndonjëherë. Ne bëjmë më të mirën tonë që çdokush të trajtohet me respekt dhe xhentilesë. Tani mirëpres pyetjet tuaja,”

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll