Venera Lumani, me një dilemë të madhe, por ja vendimi që ka marrë [VIDEO]

Oct 23, 2016

Këngëtarja simpatike Venera Lumani tregon vendimin e vështirë që ka marr për hir të muzikës.

Ndoshta jo shumë e kanë ditur, megjithatë Venera ka qënë një potencial i jashtëzakonshëm për Opera. Ajo ka studiuar ne Akademinë e Arteve për këtë degë, ndërkohë që tani pranon se e ka lënë pas dore dhe i është futur një rruge tjetër.

E ftuar në emisionin “Tek Unë nga Arjola Shehu”, Venera pranon:

“Për mua kjo është një temë shumë e ndjeshme dhe shumë delikate! Më mungon shumë opera, por kam investuar shumë tani tek muzika e lehtë. Opera nga ana tjetër do një përkushtim të vazhdueshëm dhe shumë të madh, kështu që i kam shkëputur lidhjet me muzikën operistike, e nuk besoj t’i rikthehem më.”

Intervistën e plotë e ndiqni në linkun e mëposhtëm:

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll