Studim: Kush përdor fjalë të pista është më i sinqertë

Jan 03, 2017

Kur Rhett Butler në filmin “Gone With the Wind”, tha se nuk i plaste fare, dukej se po thoshte të vërtetën.

Kjo sepse njerëzit që shajnë ose mallkojnë janë më të sinqertë, thuhet në një studim psikologjik. Duket se atyre që iu shpëton ndonjë fjalë e pisët nga goja kur janë të inatosur nuk iu bëhët vonë për normat morale për të thënë atë që ndiejnë.
Sharja është ndoshta mënyra më e kulluar dhe e sinqertë e shprehjes së emocioneve. Sipas të njëjtit studim është marrë parasysh mënyra si Donald Trump shan vazhdimisht me shprehjet e tij tipike dhe ndoshta kjo e bën më të besueshëm nga të gjithë ata që e zgjodhën president. Në të njëjtën kohë, tek të dyshuarit për krim të cilët ishin të pafajshëm është vënë re se shajnë më shumë se fajtorët.

 

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll