Zgjedhje 2017

  Jo më Kamasutra, në të vërtetë ekzistojnë vetëm këto 6 pozicione [FOTO]

  Jan 04, 2017


  Pranojeni ose jo…


  Nga Kama Sutra tek Cosmopilitan, me mijra mënyra janë krijuar për të ndihmuar lexuesin të performojë më mirë në shtrat. Në ditët e sotme këto “guida” kanë marrë formën e artikujve me emra të ndryshëm për pozicionet e seksit. E vërteta është se nuk ka një shkencë kur vjen puna tek seksi dhe përveç këtyre gjashtë pozicioneve, pjesa tjetër janë një variacion i tyre. Jemi të sigurt që shumë prej jush janë të njohur me:

  Pozicionin e misionarit
  Mashkulli qëndron sipër.

  sex-positions-spooning.w710.h473.jpg

  Pozicioni “Cowgirl”
  Femra qëndron sipër me fytyrë nga mashkulli.

  sex-positions-cowgirl.nocrop.w710.h2147483647.jpg

  Pozicioni i kundërt “Cowgirl”
  Femra qëndron sipër duke i kthyer shpinën mashkullit.

  sex-positions-reverse-cowgirl.nocrop.w710.h2147483647.jpg

  Pozicioni i qenushit (doggy style)
  Mashkulli qëndron mbrapa femrës.

  sex-positions-doggy-style.nocrop.w710.h2147483647.jpg

  Pozicioni anësor
  të dy të shtrirë, ku mashkulli qëndron mbrapa femrës.

  sex-positions-missionary.w710.h473.jpg

  Pozicioni në këmbë
  Të dy qëndroni në këmbë ose pas murit.

  sex-positions-standing.nocrop.w710.h2147483647.jpg

  Nëse tani po mendoni për pozicionin 69, ju themi se është shumë I këndshëm, por lidhet vetëm me seksin oral dhe nuk përfshihet në pozicionet penetrative. Shpresojmë që të gjithë të jemi të qartë.

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll