Zgjedhje 2017

  A po ju tradhëton ai? Këto shenja e vërtetojnë!

  Jan 11, 2017

  Duke parë rritjen e premisës së jetëgjatësisë, me siguri keni dëgjuar argumentin se monogamia është një kërkesë aspak realiste në terma afatgjatë.

  Për ata që janë aq të guximshëm sa përfshihen në marrëdhënie ku vendosin të besojnë tek dikush tjetër dhe vënë zemrën e tyre në lojë duhet thënë se janë persona që nuk e kanë problem rrezikun. Por si ta dini nëse ai ju përkushtohet ju dhe vetëm ju në çdo formë? Janë disa shenja që vërtetojnë se keni gabuar në zgjedhjen tuaj. Në rast se i ka të shtata bëni mirë t’i jepni fund, por nëse vetëm ndonjëra prej tyre ju duket e njohur përsëri duhet të bëni kujdes. Hidhini një sy dhe...kryqëzoni gishtat.

  1. Nëse partneri juaj ka tradhëtuar më parë
  2. Zakonet e tij ndryshojnë
  3. Ju jep dhurata pa shkak, ose ndryshe “dhurata faji”
  4. Fatura të reja dhe të pajustifikuara janë paguar
  5. Puna e tij fillon dhe kthehet në “sekret”
  6. Fillon loja e “mohimit” nëse dyshon se ju dini diçka
  7. Jeta juaj seksuale fillon të vuajë dhe nuk është më si më parë
  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll