Zgjedhje 2017

  Metoda si të rrisni gjoksin pa ndërhyrje kirurgjikale [VIDEO]

  Jan 11, 2017

  E gjitha varet nga mënyra e qëndrimit…

  Shumë femra kërkojnë mënyra të ndryshme për të rritur gjoksin, por nëse nuk keni guximin apo paratë e nevojshme për një ndërhyrje kirurgjikale, ka disa mënyra mjaft të zgjuara dhe efektive si të arrini qëllimin tuaj. Sipas traineres personale Nicola Addision, sekreti qëndron në pozicionin e trupit dhe muskujve të kraharorit.

   

  Hapje kraharori

  3C039A7800000578-4102992-image-a-1_1484039990387.jpg

   

   

  Pozicioni Zog

  3C039A9700000578-4102992-image-a-3_1484040093863.jpg

   

  Ngritje Peshqiri

  3C039B0400000578-4102992-image-a-4_1484040101423.jpg

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll