Industria e pornos mbyllet pasi “aktori” infektohet me HIV!

Apr 18, 2017

Industrinë e filmave për të rritur është në panik total pas një ngjarjeje tronditëse.

E gjitha kjo vjen nga frika se një aktor i filmave porno mund të jetë infektuar me virusin HIV. Organi kryesor i industrisë porno, Koalicioni i Fjalës së Lirë ka vendosur që të ndalojë të gjithë filmimet porno pasi një aktor ka rezultuar pozitiv për HIV gjatë kontrolleve rutinë për SST. Një deklaratë e faqes së organizatës ka bërë me dije se “po merren masa parandaluese për rezultateve shqetësuese të testeve”. Ata thonë që aktori, emri i të cilit nuk bëhet i ditur, është infektuar me HIV jashtë setit të filmimit, dhe insistuan se nuk ka marrë pjesë në sete me “shkëmbim lëngjesh” trupore që nga koha e testit të tij të fundit që ka rezultuar negativ. Industria e pornos është përpjekur që të imponojë sigurinë tek aktorët e tyre por propozimet për të përforcuar përdorimin e prezervativëve në setet e xhirimit u mundën vitin e kaluar.

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll