Zgjedhje 2017

  Arsyet pse meshkujt gënjejnë në shtrat

  Apr 20, 2017

  Orgazma e rreme zakonisht i atribuohet femrave, por edhe meshkujt mund të mashtrojnë në lidhje me arritjen e kulminacionit në seks.

  Dhe, kjo ndodhë shumë më shpesh se sa ne e mendojmë…

   

  Sa shpesh dhe pse meshkujt mashtrojnë në lidhje me orgazmën e tyre, ka qenë një objekt studimi i publikuar në revistën “Sexual and Relationship Therapy” në të cilën morën pjesë 458 meshkuj mes moshës 18 deri 29 vjeç. Të anketuarit u pyetën në lidhje me pyetjet që kishin të bëjnë me përvojat e tyre seksuale në katër muajt e fundit.

  Rezultatet treguan se më shumë se gjysma e të anketuarve, ose 230 prej tyre kanë mashtruar orgazëm të paktën një herë në katër muajt e fundit. Por kjo nuk është befasia më e madhe e studimit.

  Në fakt, në mesin e të anketuarve të cilët mashtrojnë në lidhje me orgazmën, është vërtetuar se përbëjnë një të katërtën e kohës që ata kishin marrëdhënie seksuale, e më së shumti gjatë seksit vaginal, ndoshta për shkak se kështu është më lehtë për t’i mashtruar partneret me orgazmë të rreme, në krahasim me seksin oral.

  Rrethi i Nostradamusit në mënyrë të saktë zbulon të ardhmen: Paramendoni pyetjet dhe përgjigjet që ju përgjigjen juve apo që mund t’i zgjidhni!

  Meshkujt kanë pohuar se mashtrojnë në lidhje me orgazmën në rastet e:

  Përvojës ë keqe seksuale.

  Për shkak se partnerja e tyre nuk i tërheq mjaftueshëm seksualisht.

  Sasia e tepruar e alkoholit që kanë konsumuar para seksit.

  Nuk janë në humor për seks.

  Nuk duan të lëndojnë ndjenjat e partneres.

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll