Zgjedhje 2017

  Çfarë i ka ndodhur një gruaje të martuar pasi ka folur online me meshkuj të ndryshëm? Nuk jua merr mendja!

  May 10, 2017
  Teknologjia ka pasojat e saj në jetën e të gjithëve.
  Po ndalemi te femrat e martuara, çfarë  përjeton ajo kur flet nga rrjetet sociale, apo aplikacionet online me një mashkull tjetër. Më konkretisht rrëfimi i njërës, na ka bërë përshtypje, pasi ka ndarë me të tjerët eksperiencën e saj:
  1. Në fillim ishtë argëtuese të gjykonte çdo gjë që shikonte
  Sipas eksperiencës së një gruaje të martuar, të shikoje çdo profil të një mashkulli tjetër, përveç bashkëshortit ishte shumë argëtuese. Duke filluar nga statuset, fotot, udhëtimet etj. Gjithashtu sipas intv.al  kjo gjë e kishte  ndihmuar  edhe të kopjonte ndonjë veshje interesante për burrin e saj.
  2. Ata mendonin se ishte tërheqëse
  Nga rrjetet sociale është shumë e lehtë të hiqesh si dikush që nuk je, përfshirë këtu edhe pamjen e jashtme. Kjo grua është shprehur se ka mbetur e surprizuar nga ndjesia e kënaqësisë, kur këta meshkuj me të cilët ajo komunikonte i bënin komplimenta. Ndoshta kjo gjë e shtynte atë më shumë të vazhdonte komunikimin me ta. 
  3. Mori rrezikun të shpërndante shumë foto
  Fakti se po ndihej mirë nga fjalët e ëmbla që meshkuj të ndryshëm i shkruanin, e bënë që të dërgonte dhe nxirrte shumë foto të saj. Sipas intv.al ajo mori rrezikun e madh që këto foto mund të keqpërdoreshin. Sërish nuk u shpreh e penduar për këtë gjë.
  Pra si ishte të flirtoje online me meshkuj të tjerë, duke qenë një grua e martuar?
  Përfundimi : Ishte një kohë jo e humbur, sepse komplimentat (edhe pse jo në jetën reale) e bënë të ndihet e vlerësuar më shumë. Në këto rrjete sociale kishte gjetur edhe zotërinj të vërtetë. 
  Në 24 orë ka pasur katër oferta për seks të rastësishëm dhe tre kërkesa për numrin e saj të telefonit. Fatmirësisht, nuk kishte marrë foto me organe gjinitale.
  Burimi: Your Tango
  Përshtati: Anisa Bega
   
  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll