Kjo shenjë e horoskopit bën seks që në takimin e parë. Nuk e vret mendjen për pasojat!

May 12, 2017
Sipas ekspertëve  dominon një shenjë e horoskopit e cila pëlqen seksin e rastësishëm, pra  i jep prioritet më shumë ndjenjave.
Bëhet fjalë për shenjën e zjarrit: luanin. Nëse një luan e ndjen plotësisht se dëshiron të bëj seks me dikë, nuk e mendon gjatë. 
Luanët kanë nevojë për vëmendje dhe nëse janë në një lidhje që nuk ju shkon mirë, seksin e rastësishëm nuk do e kishin fare problem. Një luan dëshiron të shijojë momentin dhe kënaqësia në jetë është një ndër gjërat më kryesore. Sipas intv.al ata edhe shpenzojnë shumë për të pasur gjërat që  I japin kënaqësi. Nuk u intereson shumë pjesa materiale, sesa ajo shpirtërore.
 
Sipas intv.al një person i shenjës së luanit  ia di vlerën gjërave që i bëjnë të lumtur. Duhet theksuar se seksin e rastësishëm e bëjnë  pa pasur synimin për të marrë diçka në këmbim. Atyre nuk u intereson shumë kjo pjesë, pasi janë shumë pasionantë si njerëz.
Ndonjëherë ndihen në të penduar për këtë veprim pra “ one night stand”, por sërish kanë një siguri të plotë në vetvete. Shijoje jetën o luan!
Burimi: Your Tango
Përshtati: Anisa Bega
 
 
radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll