Marifeti fotozhenik që Kendall Jenner përdor në çdo pozë [FOTO]

Jul 17, 2017

Nuk është çudi që Kendall Jenner duket gjithmonë mahnitëse.

Stili i saj është një plus, por poza fotozhenike e bën të duket edhe më mirë para aparatit fotografik. Nëse vini re me vëmendje, do të dalloni që ajo përkul pak kokën nga ana e djathtë dhe zgjat qafën. Pse funksionon ky marifet?

Fotografi Steve Granitz (që e ka fotografuar atë disa herë) shpjegon se ky marifet e bën të duket më elegante dhe më e re. Mendoni për këndet, kur i dilni aparatit para dhe drejt, shpeshherë rezultati nuk është i kënaqshëm, ndërsa kur anoni kokën dhe ulni mjekrën, i jepni tipareve të fytyrës forma më të thella. Kjo pasi zhdukni hijet, të cilat e bëjnë fytyrën të duket më e zgjeruar, zmadhuar dhe pa ngjyrë. Në vend të kësaj, bëni atë që Kendall bën. Provojeni dhe na thoni që nuk kishim të drejtë.

collage.jpg

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll