Vajza, zbuloni çfarë tipi jeni sipas ngjyrës së preferuar të buzëkuqit

Jul 18, 2017

Ngjyra e buzëkuqit mund të thotë shumë për tipin dhe karakterin tuaj.

Zbulo se cilit tip femre i përket:

1. Të pëlqen ngjyra e kuqe e boronicës

Nëse të pëlqen kjo ngjyrë, atehërë ti je një tip me shumë besim në vetvete dhe nuk ke frikë të rrëmbesh vëmëndjen e të tjerëve pasi dallon për stilin tënd unik.

2. Të pëlqen ngjyra korale dhe portokallja

Je një tip që të pëlqen të eksperimentosh  dhe ke fantazi . Je shumë trendy dhe ke shumë adhurues, por jo gjithmonë arrin ti çosh gjërat deri në fund, pasi je gjithnjë në kërkim të hapësirave të reja.

3. Të pëlqen roza dhe ngjyra e purpurt

Je shumë ambicioze dhe di të marrësh vendimet e duhura dhe të matura në momentet kritike.

4. Të pëlqen ngjyra kafe ose vishnje e errët

Je një tip romantik, nostalgjik dhe e lidhur me të kaluarën. Por nga ana tjetër, kë një anë shumë të fortë të karakterit të cilën nuk ke frikë ta vësh në pah në momente të caktuara.

5. Të pëlqejnë ngjyrat neutrale

Shumë persona mendojnë se je një tip i druajtur por faktkisht ke një forcë të madhe brenda vetes. Je shumë miqësore dhe e komunikueshme dhe një këshilluese shumë e mirë.

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll