Humbja e virgjërisë, këto janë gjërat që askush s’i tregon rreth kësaj eksperience unike

Aug 11, 2017

Pavarësisht thashethemeve  dhe miteve të krijuara rreth humbjes së virgjinitetit, por gjithçka s’është asgjë më shumë se ca mite.

Askujt s’i intereson nëse jeni apo s’jeni e virgjër – mitizimi i seksit si akt i jashtëzakonshëm ka filluar si formë e ndalimeve fetare dhe romantizmit ku seksi dhe dashuria shkonin së bashku.

Humbja e virgjinitetit nuk është tamam ashtu sic e këni parashikuar – mund të humbet edhe pa akt seksual.

Himeni nuk është tërësisht i mbyllur – ndryshe nuk do të mund ta kalonim ciklin mujor.

Ka mundësi t’ju dhemb pak – nuk është ndonjë dhimbje e papërballueshme

Virgjiniteti nuk është dhuratë – nuk jeni të detyruar të bëni marrëdhënie nëse nuk e ndjeni apo nëse viheni në korner.

Humbja duhet planifikuar – që të papriturat dhe të evitohet ndonjë abort i mëvonshëm, apo mbrojtja nga sëmundjet seksuale.

Nuk do të arrini orgazëm në herat e para – është e pamundur që vajzat të arrijnë orgazëm gjatë humbjes apo në herat e para.

Pas aktit lidhja juaj do të ndryshojë – akti e afron edhe më afër çiftin.

Mund ta humbni disa herë – në kuptimin që secila herë të jetë e bukur dhe e jashtëzakonshme si hera e parë.

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll