Dokumetari për aktorin e The Joker do ju emocionojë së tepërmi [VIDEO]

Apr 05, 2017

"I Am Heath Ledger"...

Në nder të ditëlindjes së tij të 38-të, Spike realizoi një dokumentar për aktorin e famshëm Heath Ledger, i cili u nda nga jeta më 22 Janar 2008 në New York, në moshën 28-vjeçare.

Në trailerin e dokumentarit të titulluar "I Am Heath Ledger", mund të shohim pjesë ku janë intervistuar familjarët e tij, miqtë më të ngushtë, regjisorë me të cilët ka punuar si dhe aktorë të cilët kanë ndarë histori të ndryshme.

Dokumentari do të shfaqet në Tribeca Film Festival më 26 Prill dhe në ekranin e madh më 3 Maj. Për të mos u humbur!

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll