Pas La La Land, përgatituni për një serial të tillë

Sep 05, 2017

Damien Chazelle, regjisori i "La La Land" është i bindur se mund të bëjë të gjithë të duan filmat mjuzikëll dhe muzikën jazz.

Aktualisht është duke punuar për një seri "dramë muzikore" për Netflix. "The Eddy" do të zhvillohet në në një klub nate në Paris, ku personazhet kryesore janë pronari i tij dhe banda muzikore. Seriali i ri, do të filmohet në Francë dhe do të ketë dialog në frëngjisht, anglisht dhe arabisht.

Le të shpresojmë vetëm se shfaqja e re nuk përfshin Ryan Gosling dhe Emma Stone.

radio TV

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll