Çfarë po "kurdis" Taylor Swift për këtë vjeshtë?

May 11, 2017

Taylor Swift ka zvogëluar paraqitjet publike.

Ajo që nga shkurti i këtij viti nuk është parë, kur kishte dalë në Super Bowl, ndërsa rrallë edhe ka postuar nëpër rrjete sociale.

Tekstshkruesi i Swift, Ed Sheeran ka konfirmuar në një intervistë se ajo nuk do të duket deri në fund të këtij viti.

Kështu duket se edhe do të jetë, veçse ajo pritet që atëherë ta sjellë albumin e ri.

Ajo ka filluar, sipas Us Weekly, të përgatisë këngët e reja dhe se albumi do të dalë në treg në vjeshtën e vitit 2017.

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll