“Despacito” pranë një shifre marramendëse klikimesh [FOTO/ VIDEO]

Aug 04, 2017

“Despacito” është kthyer në një  sensacion botëror.

E dëgjon kudo dhe kjo e kategorizon menjëherë në  super hitin  botëror  të kësaj vere. Jemi të sigurtë që as vetë  autorët e këngës nuk e kishin paramenduar një sukses të këtyre përmasave. Edhe Youtube e vërteton suksesin e këngës duke treguar shifrën marramendëse të klikimeve, plot  2,988,821,797. Një rekord ky që do të mbahet mend gjatë. 

dgdfgrgr.png

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll