Kjo është terapia e Kidës [FOTO]

Jan 04, 2017

Muzika nuk është dashuria e saj e vetme.

Orhidea apo siç njihet në showbizz, Kida ka zbuluar sekretin e një jetë të qetë.

E qeshura të zgjat jetën por jo vetëm kaq. Për Kidën e qeshura  është forma më e mirë e terapisë dhe këtë nuk mund ta tregonte më mirë se kaq,  me këtë foto duke qeshur.  Dhe do të ishte mirë që edhe ju ta  merrnit si një këshillë të vlefshme. 

Kida.png

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll