Zgjedhje 2017

  Luana Vjollca: Po bëj jetën që gjithmonë kam imagjinuar [FOTO]

  Apr 11, 2017

  Nëse ky ka qenë synimi i saj, mund të themi se ia ka dalë.

  Të paktën kështu na thotë vetë Luana krah njërës prej fotove të fundit ku shkruan: “...dhe kështu, ajo vendosi të jëtojë jetën që ka imagjinuar”.

  Luana sapo vërtetoi atë shprehjen: “Asgjë nuk është e pamundur”. Dhe mund të themi se moderatorja simpatike ka ngjitur goxha shkallë duke  kujtuar edhe  fillimet e saj në televizion. Apo nuk e kishte për karrierën? 

  luana.png

  radio TV
  Geek Room

  Facebook

  LIKE Shqip Top 10

  poll