Landi Hysi: Kënga e re është rrugës! [VIDEO]

Apr 21, 2017

Grupi ka 3 vite pa publikuar asnjë lloj projekti, por ndoshta momenti tashmë ka ardhur?

Landi zbulon se kur do vijë projekti i radhës edhe flet për arsyet që e kanë vonuar aq kohë! Ai përveç muzikës ka edhe pasione të tjera, dhe ia arrin t’ia dalë mbanë me çdo gjë që merret! Por cila është arsyeja që ai angazhohet me të gjitha këto projekte?

Për më shumë ndiqni IN Style me Sarën 

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll