Julka dhe Arjoni ironizojnë “pjeshkat”

May 04, 2016

Snapchat është kthyer në trendin e preferuar të teknologjisë, përfshirë aplikacionet interesante që zotëron.

Këto të fundit madje janë shndërruar në varësi për përdoruesit. Ndër më të pëlqyerat, veçanërisht nga vajzat  është edhe kurora me lule mbi kokë. Pikërisht ky detaj dhe sjellja prej vajzash delikate në poza provokuese, kanë qenë objekt i ironizimit të Julkës dhe Arionit. Gjatë një pauze të shkurtër nga transmetimi në radio, të dy kanë hapur Snapchatin dhe me kurorën me lule në kokë janë sjellë , citojmë Julkën, “si dy “pjeshka” të vërteta”.

A video posted by julkagramo (@julkagramo) on

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll