Dueli i miliardave, Mayweather kundër McGregor

May 18, 2017

Conor McGregor ka folur për TheMacLife për nënshkrimin e kontratës, për tu ndeshur me boksierin e njohur Floyd Mayweather.
McGregor ka arritur marrëveshje për ndeshej që po quhet ‘Bilion Dollar Fight”
“Është kënaqësi të nënshkruar këtë marrëveshje me partnerët e mi, me, Ultimate Fighting Championship dhe Paradigm Sports Management”, ka thënë McGregor.
“E para dhe më e rëndësishmja është se kjo kontrata tashmë është nënshkruar. Tani presim nga Al Haymon dhe boksieri i tij që ta bëjë të njëjtën gjë”.
Pasi që tashëm McGregor e ka nënshkruar kontratë të njëjtën gjë mund pritet ta bëjë edhe Mayweather.
Nëse boksieri amerikan e nënshkruan kontratë, kjo pritet të jetë një nga ndeshjet më të shtrenjta.

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll