Kapiteni i ekipit kombëtar, pjesë e kartelit të drogës në Meksikë

Aug 10, 2017

Kapiteni i ekipit meksikan të futbollit është sanksionuar nga SHBA-ja mbi dyshimet se është një nga anëtarët kryesor të një karteli të trafikimit të drogës.

Rafael Márquez ishte një nga 21 personat dhe 42 organizata e sanksionuara nga departamenti amerikan i thesarit

Të gjithë akuzohen se kanë lidhje me “Baronin e drogës”, Raul Flores Hernandez.

Márquez bëri një deklaratë në zyrën e avokatit të shtetit, por nuk është publikuar ende asnjë detaj.

Këngëtarja meksikane Julio César Álvarez është gjithashtu në listë.

Ata akuzohen  se kanë "marrëdhënie të gjata me Flores Hernandezin ... dhe se kanë vënë pasurinë e tij në emër të tyre".

Deklarata e departamentit të shtetit tha se vendimi nënkuptonte që çdo pasuri e tyre nën juridiksionin e Amerikës do të ngrihet.

Márquez, i njohur për tifozët si "Rafa"ka mohuar akuzat

radio TV
Vere do te thote!

Facebook

LIKE Shqip Top 10

poll